Mälestise nimi Maal "Lõuna-Eesti viljakoristamine", L. Mikko, 1953 (õli, lõuend)
Mälestise vana number K 204

Kunst, Materjal, Lõuend, Objekt, Maal, Tahvelmaal.

Mälestise tunnus

Maal "Lõuna-Eesti viljakoristamine" on nii temaatika kui ka pallasliku maalilaadi poolest iseloomulik näide kunstnik Lepo Mikko 1950. aastate loomingust. Teostatud kunstiliselt heal tasemel. Mälestis moodustab osa Tartu Karlova Gümnaasiumi interjöörist.

Arvele võetud 1978.

Materjal: lõuend.
Autor, valmistamise koht: Lepo Mikko
Mõõtmed: 156x106cm, vm laius 145 cm, h 95 cm
Inskriptsioonid (signatuurid, pühendustekstid, inventariseerimis- tähised, jms.): All vasakul signatuur: Mikko53
Eritunnused (visuaalsed kahjustused, parandused, defektid): Lõuend lainetab, värv praguneb, paremal servas värvi pudenemist.
Täiendavad andmed (esialgne otstarve, komplektsus, eraldatavad elemendid): Asub Karlova Gümnaasiumi põhimahu esimese korruse koridoris.